Egy EU pályázat elnyeréséhez vezető út egyszerűbb, ha van kitől segítséget kérni, ez általában egy pályázatíró cég. A pályázatíró cégeknél igen ritka a díjmentes szolgáltatás, de a Forrás Centrumnál a sikerdíjas szolgáltatások mellett a hitel és pályázatfigyelést teljesen díjmentesen elvégzik a szakemberek. A pályázatok írására szakosodott csapat évek óta áll a megrendelők szolgálatára. Már több száz sikeres pályázatot tudhatnak a hátuk mögött. Segítenek a hitelhez jutáshoz, elkészítik a pályázatokat. Speciális szaktudással bíró munkatársak foglalkoznak a pályázatokkal, akik megfelelő kapcsolatrendszerrel is bírnak.

 

A megfelelő pénzügyi termékek felkutatása nem túl egyszerű feladat, de ez a legjobb, amit csak tehetnek a cégekért, hiszen a kulcs a megfelelésben van. Bárki el tud készíteni egy pályázatot, de az már egyáltalán nem biztos, hogy a pályázatot el is nyeri. A közgazdászokból, jogi és pénzügyi szakemberekből álló csapat minden ügyfelet segít ebben a nehéz lépésben. Az adott projektekhez finanszírozási lehetőségeket kutatnak fel és kínálnak az érdeklődőknek. Regisztrációs díjat és alapdíjat nem szükséges fizetni, hiszen tisztán sikerdíj ellenében dolgoznak. A projektek teljes életciklusát végig követik és egy perce sem hagyják magukra megrendelőiket. A projektek megvalósítása és a támogatás elnyerése a legnehezebb feladatok közé tartozik minden vállalkozás számára

 

A pályázatok és a hitelek figyelését teljesen díjmentesen végzik el. A tanácsadás és a szakmai konzultáció szintén nem kerül semmibe és a támogatási szerződést megkötésekor is jelen vannak a Forrás Centrum munkatársai. Ezt csak abban az esetben nyújtják díjmentesen amennyiben a pályázatot is ezek a szakemberek készíthetik el. A pénzügyi elszámolások monitoringjánál is segítenek, amennyiben az ügyfelek ezt igénylik. Látható, hogy teljes körű szolgáltatást kérhetünk némi sikerdíj fejében. Cserébe megkímélhetjük magunkat a csalódásoktól és a felesleges munkától. A cég weboldalán még számtalan hasznos információt találhatunk meg, hiszen pontosan leírják, hogy milyen kapcsolódó szolgáltatásokkal várják az ügyfeleket a pályázatírás mellett.