Személyi kölcsönt vettem fel, mert mosógépem a legrosszabb pillanatban adta meg magát. Igaz, minden pillanat rossz, amikor bedöglik egy drága háztartási gép, de ez most kifejezetten az volt.

Történt ugyanis, hogy megérkeztünk a nyaralásból, és ahogy lenni szokott, két bőrönd tele volt mosnivalóval. Ingek, blúzok, nadrágok, fehérnemű halmai vártak arra, hogy a régi, megszokott mosógépbe kerüljenek.

Ami lehet, hogy megsértődött ránk, amiért nem vittük magunkkal – amilyen idős mosógép volt, nem csodálkoznék, ha már szavazati jogot is követelt volna magának.

Személyi kölcsön a megoldás, ha gyorsan kell a pénz

A mosógép azonban alig kezdte feltölteni a dobot vízzel, talán úgy döntött, hogy szeretne ő is pancsolni egyet, ezért rögtön ki is engedte a vizet. A fürdőszoba ázni kezdett én meg üvölteni.

Ahogy végre felnyitottam a tetejét, rájöttem, ezt már senki se tudja megjavítani. A következő gondolatom tehát az lett, hogy akkor honnan is kerítek pénzt, nyaralás után, egy új mosógépre?

Rögtön körbetelefonáltam a családot, majd a megbízható barátokat, de összesen talán ötezer forintot tudtak volna felajánlani. Néztem áruvásárlási hitelt is, ám ezt jó feltételekkel csak a drágább típusokra adták, de én egy olcsóbb “fapados” készülékkel is beérem.

Ekkor jutott eszembe, hogy személyi kölcsön is van a világon. Tény, hogy kamatot számol fel a bank, de biztos voltam benne: megtalálom azt, amelyik pont az olyan ügyfelekre specializálódott, mint én. A másik ok, amiért így  döntöttem az az, hogy a mosógép bekötő ccsapot iis szerettem volna megjavíttatni, kicserélni. Személyi kölcsönből ez a kisebb felújítáás is megvolt, míg ha csak az áruhitelt vettem volna fel, azt csak a készülékre költhetem, semmi másra. Úgy érzem, így jobban jártam.

Az instacash.hu oldala segített a megfelelő személyi kölcsönben

A bankok közötti választásban végül az instacash.hu oldal személyi hitel kalkulátora segített. Pillanatok alatt megtaláltam a nekem megfelelő pénzintézetet és annak a legjobb személyi hitelét.

A tudástárnak hála összeszedtem minden szükséges papírt és iratot, majd a bankban megkötöttem a szerződést és pár nap múlva már az új mosógép duruzsolt a rendbehozott fürdőszobában.